Fes-te SOCI “PEÓN NEGRO”

Fes-te SOCI “PEÓN NEGRO”Què significa la paraula soci?

Segons l´Institut d´estudis catalans, la definició de soci és: Persona associada a una altra o altres per a algun fi.

Però, a “Peón Negro”, quin és aquest fi?

Com no podia ser un altre,  els ESCACS PER A TOTS, sí així en majúscules.

Tant si ets aficionat sense més pretensions que passar-ho bé, si a més d’aficionat vols federar-te, o si ja pertanys a un altre club i t’interessa utilitzar les nostres instal·lacions, tenim una opció per a tu:

Aficionat (sense ganes de federar-se):

Ús lliure de les instal·lacions en l’horari comercial de la botiga, descomptes en material i llibres, masterclass, tallers i tornejos “Peón Negro” no vàlids per ELO.
Quota soci: mensual

Aficionat (Amb ganes de federar-se):

Ús de les instal·lacions en l’horari comercial de la botiga, descomptes en material i llibres, masterclass, tallers i tornejos “Peón Negro” vàlids o no per ELO.
A més dels avantatges que suposa federar-se, que és tenir opció de jugar qualsevol torneig.
Quota soci + llicencia federativa.

Aficionat (federat en un altre club),

Som conscients que si un és del Barça de tota la vida, hi ha un 99´9% de possibilitats que continuï sent així fins al final, però també hem pensat en tu,  perquè puguis beneficiar-te sense deixar al teu club de tota la vida.

Ús de les instal·lacions en l’horari comercial de la botiga, Descomptes en material i llibres, masterclass, tallers i tornejos “Peón Negro” vàlids o no per ELO.
Quota soci: mensÍual.

CONTACTA AMB NOSALTES

Instal.lacions:

En les nostres instal·lacions trobaràs tot el material necessari, taulers, rellotges, llibres i revistes de consulta,pc amb material informàtic d’escacs, wifi gratis, així que pots portar el teu portàtil si el que necessites és estudiar o preparar un torneig.
Trobaràs cafès i refrescs, per si et ve de gust.

T’esperem!

Informa’t sense compromís.